Confirmations in the next few days

International Race  GRAND PRIX KAMPENHOUT  1-2-3 July 2016
scroll down for the English version
Beste GP’ers,
132 aanvragen in 2WD voor 80 plaatsen, 91 aanvragen voor 4wd voor 70 plaatsen….. begin d’er maar aan! Natuurlijk zouden we jullie allemaal graag zien meeracen, maar we hebben maar twee armen, twee benen, en 1 hoofd dat momenteel op barsten staat. Natuurlijk zijn we blij met deze meer dan gezonde interesse in onze GP, maar de keerzijde is dat we meer dan 70 gegadigden op de reservelijst moeten zetten voor minstens 1 klasse.
We zijn dus een paar keer meedogenloos door de inschrijvingslijst moeten gaan. Uiteraard proberen we de buitenlandse deelnemers zo veel mogelijk een plaats te geven, de Nederlanders beschouwen we noodgedwongen als halve Belgen .
Bij de Fransen, Denen, Duitsers, Engelsen zijn rijders die elk jaar naar Kampenhout komen; voor hen – en voor ons – is het ondertussen een race onder vrienden geworden. Dit jaar zijn er ook redelijk wat die voor de eerste keer willen meedoen. Italiaanse deelnemers zitten er ook tussen, dat is geleden van begin jaren negentig. En niet te vergeten enkele “oude glorieën”. We gaan de namen nog niet verklappen, maar denken aan een Engelsman die een twintigtal jaren geleden zowel 2wd als 4wd won en nu “out of retirement” is en een Duitse toprijder die in zijn jonge(re) jaren altijd in de A-finale reed. Er zijn trouwens ook Belgische winnaars van in de beginjaren ingeschreven.
Of er veel of weinig afzeggingen komen is onvoorspelbaar en verschilt van jaar tot jaar. Belgen/Nederlanders die nu op de reservelijst belanden kunnen de vrijgekomen plaatsen innemen, vooral tijdens de laatste weken, want dan is het voor een buitenlander moeilijker om zijn reis en verblijf last minute te plannen.
Dear GP drivers,
At the end of the entry period we have 132 applications in 2wd for 80 places and 91 applications in 4wd for 70 places. This great interest in our GP makes us happy, proud and grateful.  We love to see you all race with us, but hate the fact we have to make a brain-racking  selection to move more than 70 entries on the reserve list for at least one class.
You all know we do our very best to get all drivers from abroad on the entry list. Belgian/Dutch drivers however are less fortunate at the moment, this is why we’ve put those comforting words in Dutch on top.
Confirmations will be sent out in the next few days.
Thank you,
Willy & Liliane
MBV Kampenhout